4 dagen Europa Park

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 239,00

Altijd al een bezoekje aan Italië, Spanje, IJsland en Rusland willen brengen? Dat kan in het Europa-Park! In het Zwarte Woud ligt het grootste attractiepark van Duitsland. In het park zijn 13 Europese landen nagebouwd met meer dan 100 attracties en shows. Laat u verrassen door de grootte van het park, de prachtige decors in diverse thema`s, de vele attracties en het live entertainment. Een belevenis voor jong en oud!
DAG 1 Heenreis

Vanaf ons verzamelpunt vertrekken we naar Duitsland. Aan het eind van de middag komen we aan bij ons hotel in Elzach-Oberprechtal.

DAG 2 en DAG 3 Europa-Park

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Om de hoek van een Frans straatje ligt een Spaanse arena en op een steenworp van een Italiaans pleintje zie je er de bekende Hollandse huisjes met hun trapgevels. Die plek bestaat: het is Europa-Park in Rust, Duitsland. Met meer dan 100 (!) attracties en shows is het niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde parken in Europa. Dit park, gelegen in het Zwarte Woud, heeft maar liefst tien achtbanen, waaronder de hoogste van Europa. Iedereen komt er aan zijn trekken, er zijn vele attracties voor jong en oud. Doet u het liever wat rustiger aan: iedere dag is er een wervelend showprogramma. Per touringcar wordt u ’s ochtends en ’s avonds van het hotel naar het Europapark gebracht en weer terug.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2020 Busreizenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel