Rome & Toscane, 10-dagen ( Van Nood )

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 599,00

Vanaf € 599,-

Eerste dag

Via onze servicelijnen arriveert u in Vaals waar u na een kopje koffie met vlaai in de touringcar stapt, die u naar Italië brengt. Door België en Luxemburg rijden we naar Zuid-Duitsland, voor diner en overnachting.

Tweede dag

Via Luzern richting Milaan. Langs Parma en La Spezia rijden we naar Montecatini in Toscane, waar we drie nachten zullen logeren in een prima middenklasse hotel. Diner in het hotel.

Derde dag

Pisa en Lucca, twee parels in het prachtige Toscaanse landschap: Pisa met haar beroemde scheve toern en Dom op het Campo dei Miracoli. Dan naar het beeldschone Lucca met de goed bewaarde stadswallen, en o.s. het geboortehuis van Puccini. Aan het eind van de middag gelegenheid voor een bezoek aan een wijnboerderij om de Toscaanse sfeer letterlijk en figuurlijk te proeven (exclusief). Diner in het hotel.

Vierde dag

Florence vandaag. Per trein reizen we naar deze stad waar u met een Nederlands sprekende gids een wandeling maakt door het centrum. U ziet onder meer de beroemde Ponte Vecchio over de Arno, de Dom met Campanile, Sante Croce en het stadshuis. Aan het eind van de middag wacht de chauffeur u bij het station op om u te begeleiden op de treinreis naar Montcatini. Diner in het hotel.

Vijfde dag

Vandaag brengen we een bezoek aan de best bewaarde middeleeuwse stad van Italië: Siëna. u heeft ruim de gelegenheid deze prachtige stad met beroemde Dom te bezichtigen. `s Middags naar Rome, waar we 2 volle dagen zullen verblijven. Diner in het hotel.

Zesde dag

We maken uitgebreid kennis met Rome, onder leiding van een Nederlandstalige gids; o.a. Colosseum, Forum Romanum, Pantheon en Piazza Navona. Ook de avond blijven we in Rome. Heerlijk in het centrum van Rome dineren naar eigen keuze. (diner niet inbegrepen). Tevens is er de mogelijkheid een avondtour met onze Maaskant-bus te maken, prijs ca. € 15,- p.p.

Zevende dag

Deze dag beginnen we met een bezoek aan Tivoli met de Villa d`Este met haar prachtige fonteinen. Daarna naar Rome voor een uitgebried bezoek aan het Vaticaan. Mogelijkheid om het Vaticaans Museum met Sixtijnse kapel en de St. Pieter te bezoeken. Aan het begin van de avond rijden we naar het wijnstadje Frascati, gelegen in de Albaanse heuvelen, daar gelegenheid voor een diner in een wijnkelder zoals ook de Romeinen graag doen. (Diner is niet inbegrepen, kosten ca. € 24,- p.p.)

Achtste dag

We verlaten Rome en rijden naar Assisi. Hier vindt u de wereldberoemde Franciscus Basiliek. Diner en overnachting in de omgeving van Parma.

Negende dag

Vandaag door naar Noord-Italië, over de Brennerpas en via Innsbruck naar de omgeving van Denkendorf voor diner en overnachting.

Tiende dag

Via Frankfurt en Keulen rijden we naar het restaurant in Vaals voor de afsluitende koffietafel. Daarna wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.

meerinfo.jpg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Busreizenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel