Single Reis Frankrijk - Fietsen in het Loiredal (Kras)

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 584,00

Prijs vanaf € 584,- 

Fietsen in het Loiredal

Ontdek 'de tuin van Frankrijk' op de pedalen. Vanuit Orléans, de stad van Jeanne d'Arc, verkennen we de Loirestreek per fiets. Een reis met fraaie routes langs schilderachtige rivieroevers en tal van indrukwekkende kastelen zoals het kasteel van Chambord en Blois. Ooit woonde hier de rijke adel. Het gevarieerde landschap wordt gesierd met eindeloze rijen wijnranken en lieflijke dorpjes. Neem net als de Fransen 's middags de tijd om te genieten van een uitgebreide lunch en een wijntje. Een vakantie in Frankrijk is genieten met álle zintuigen!

Zaterdag: heenreis naar Orléans

Na de wissel in Asten gaan we op pad naar Frankrijk. Aan het eind van de middag komen we aan in ons hotel. Zodat u na het inchecken en voor het aan tafel gaan nog even tijd heeft om u te installeren op uw kamer. Gaat u na het diner nog even gezellig mee met wat reisgenoten Orléans verkennen?

041_5a.jpg_s

Zondag - Sully sur Loire-Orléans (ca. 47 km)

De route van vandaag begint in de plaats Sully, gelegen direct aan de Loire. Aan de oever stichtte de eerste hertog van Sully een indrukwekkende vesting met slotgracht. We fietsen langs de oevers van de meanderende Loire terug naar ons hotel. Fiets lekker op uw gemak, want u bepaalt zelf hoe laat u weer in het hotel aankomt.

Maandag - langs wijn- en boomgaarden (ca. 40 km)

We starten en eindigen vandaag bij ons hotel in Orléans. Dat geeft ons de kans de dag zélf in te delen. De route voert ons door de fraaie groene omgeving van onze verblijfplaats. Zoals de naam al doet vermoeden fietsen we langs eindeloze rijen wijnenranken en (fruit)boomgaarden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Busreizenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel