6 dagen Muzieklente Salzburgerland ( Peter Langhout )

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 549,00

Vanaf € 549,-

Zell am See is één van de mooiste bestemmingen van Oostenrijk. Zeker in de lente is het volop genieten en al helemaal tijdens het evenement `Salzburger Musikfrühling’. De muzieklente in het Salzburgerland is een geweldig feest met de sterren van de volksmuziek zoals de Kastelruther Spatzen, Belsi&Florian, Oesch’s die Dritten en Hansi Hinterseer. Naast de feestavonden vindt u ook volop gezelligheid op het stadsfeest en de Bauernmarkt op de Schmittenhöhe.

Programma

Woensdag
Met de servicelijnen wordt u opgehaald op uw opstapplaats. Vervolgens vertrekken we richting Oostenrijk. We dineren onderweg en komen laat in de avond aan in ons hotel in het Salzburgerland.


Donderdag - Bustour Salzburgerland en Tirol
Vandaag kunt u eerst heerlijk uitslapen en genieten van een goed ontbijt. Vervolgens nemen we u mee voor een rit door de prachtige landschappen van het Salzburgerland en een stukje Tirol. Vergeet uw fototoestel niet! U krijgt werkelijk schitterende landschappen te zien. Na het diner wordt de ‘Salzburger Musikfrühling’ officieel geopend door de burgemeester van Zell am See. U bent van harte welkom op de gezellige Salzburger Heimatavond met optredens van diverse muziekkorpsen.


Vrijdag - Bergfeest en Bauernmarkt Schmittenhohe
Met de kabelbaan gaan we naar het hoogstgelegen bergfeest op 1850 meter hoogte op de Schmittenhöhe. Geniet volop van het prachtige bergpanorama en de gezellige Bauernmarkt met traditionele handwerkers, regionale lekkernijen en muziek. ’s Avonds is er een geweldige gala-avond met optredens van Brigitte Träger en de Kastelruther Spatzen.


Zaterdag - Stadsfeest Zell am See
Geniet vandaag volop van het stadsfeest in Zell am See aan de oevers van de mooie Zeller See. Jong en oud genieten van lokale specialiteiten van de plaatselijke koks, kunstenaars en straatartiesten. Een wandeling over de ‘Esplanade’ of een rondvaart (excl.) over de Zeller See zijn ook zeker aan te bevelen. Na het diner gaan we naar de afsluitende avond van de muzieklente met optredens van Belsi&Florian, Oesch’s die Dritten en Hansi Hinterseer.


Zondag - vrije ochtend en Grossglockner
De ochtend is ter vrije besteding, u wilt vast uitslapen na de gezellige feestavonden. In de loop van de ochtend nodigen we u uit voor een tour over de Grossglockner Hochalpstrasse. Deze staat bekend als de mooiste weg over de Alpen. Met onze bus rijden we door het gletsjergebied met stijgingen tot wel 12%. De Franz Josef Höhe met een hoogte van 2362 meter biedt u het mooiste Alpenpanorama van Europa. Geniet van de geweldige uitzichten en de schone berglucht. In het hotel staat een heerlijk diner voor u klaar.


Maandag
We vertrekken vandaag vroeg uit ons hotel. Aan het eind van de middag arriveren we weer in Nederland.

meerinfo.jpg

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2022 Busreizenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel