BUSREIZENWINKEL REGELT IN SAMENWERKING MET ADW REIZEN OOK UW GROEPSREIS OP MAAT !!

11533536l.jpg

ADW Reizen is een full service reisorganisatie met 20 jaar reiservaring, gespecialiceerd in reizen op maat; groepsreizen, bedrijfsuitjes, jubileumreizen, relatiereizen, themareizen en incentives. 

ADW Reizen, persoonlijk, betrouwbaar en veelzijdig!

Reis naar uw wens en budget
Op reis met uw bedrijf, familie of vereniging?

ADW Reizen heeft aan aantal bestemmingen in hun programma en desgewenst kunt U ook alle aangeboden programma’s van Busreizenwinkel uitvoeren met een eigen groep. 
Wilt u een andere reisbestemming, welke niet op busreizenwinkel.nl of in het programma van ADW is opgenomen? Onze medewerkers stellen uw reis graag op maat samen en sturen u een programmavoorstel toe.

ADW Reizen is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en organiseerde stedenreizen per touringcar naar Antwerpen, Berlijn, Brussel, Parijs en Praag. Al vrij snel ging ADW Reizen zich specialiseren in het organiseren van besloten groepsreizen voor bedrijven, zorginstellingen, personeels- en andere verenigingen. En met succes! Het klantenbestand en het reisaanbod groeide gestaag en een logische stap volgde, het aanbieden van groepsreizen per vliegtuig naast het al veelzijdige aanbod van touringcarreizen.

Nu.....Sinds 2011 is Chantal Hol-Krol de trotse eigenaar van ADW Reizen en is het een onderdeel van Touringcarbedrijf Krol Reizen in Tiel.

ADW Reizen is dé reisorganisatie voor de complete organisatie van uw reis op maat! Wij richten ons vooral op het samenstellen van besloten groepsreizen, bedrijfsuitjes en incentives maar ook voor een reis of vakantie op maat met familie of vrienden staat ons deskundige team graag voor u klaar! 

Waarom ADW Reizen?       

Maatwerk, persoonlijke service en kwaliteit zijn de sleutenwoorden van onze kleinschalige reisorganisatie. Wij zijn blij met elke opdracht en zien het samenstellen van een reis als een uitdaging, hierbij voelen wij ons vanaf het begin tot aan het eind persoonlijk betrokken. De wens van de klant staat centraal en ons doel is om dit te vertalen in een geslaagde en onvergetelijke reis.

Door onze ervaringen en de liefde voor het reizen, maar ook zeker door onze persoonlijke betrokkenheid en creativiteit, slagen wij er in een reis geheel op maat samen te stellen. Of het nu gaat om een stedentrip met de personeelsvereniging, een uitstapje voor zakenrelaties, een wintersport weekend met familie of vrienden, of een incentive voor 600 personen, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg!

Wij horen graag wat uw reiswensen zijn en met enorm veel plezier maken wij een vrijblijvend reisvoorstel voor u op maat.

 

© 2011 - 2024 Busreizenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel